Η συγκλονιστική συνομιλία του Έρικσεν με τον γιατρό: «Γ…το, είμαι μόνο 29 ετών»

Η συγκλονιστική συνομιλία του Έρικσεν με τον γιατρό: «Γ…το, είμαι μόνο 29 ετών»

Οι πρώτες λέξεις του Δανού λίγο μετά την κατάρρευση του στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης ανατριχιάζουν

Συγκλονίζει η ιστορία του Γερμανός γιατρού της UEFA, Γενς Κλάϊνφλεντ, που ήταν ο άνθρωπος ουσιαστικά επανέφερε τον Δανό άσο, Κρίστιαν Έρικσεν στη ζωή.

Ο έμπειρος ιατρικός επιστήμονας παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Funke», αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική στιχομυθία του με τον Κρίστιαν Έρικσεν, μόλις ο τελευταίος ανέκτησε τις αισθήσεις του.

«Μετά από λίγα λεπτά καρδιακού μασάζ, ο Ερικσεν επέστρεψε στην ζωή με την βοήθεια ενός απινιδωτή. Περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω απευθείας. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες».

Ο Γερμανός ιατρός, αποκάλυψε ότι κοίταξε τον παίκτη της Ίντερ στα μάτια και τον ρώτησε: «Λοιπόν, επιστρέφεις μαζί μας»; Με τον Ερικσεν να απαντά: «Ναι, είμαι πίσω μαζί σου, γ…ώτο, είμαι μόνο 29 ετών».

«Εκείνη την στιγμή, σιγουρεύθηκα ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς. Ήμουν 99% σίγουρος στο στάδιο ότι θα έφτανε στο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή του θα παρέμενε σταθερή»