ΗΠΑ: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τον θάνατο 6χρονου αγοριού

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τον θάνατο 6χρονου αγοριού

Οι νεαροί είναι ηλικίας 23 και 24 χρόνων

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν και αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία για τον θάνατο ενός εξάχρονου αγοριού, του Άιντεν Λίος, που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που δέχθηκε τον Μάιο σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια, την ώρα που η μητέρα του τον πήγαινε με το αυτοκίνητο στο σχολείο, σε φερόμενο περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ οδηγών.

Στον ιστότοπο https://www.aiden-reward.com συγκεντρώνονταν δωρεές για την οικογένεια του Άιντεν και προσφερόταν αμοιβή 500.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία οδηγούσε στην σύλληψη αυτού που τον πυροβόλησε.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν μέσα στο σπίτι τους χθες Κυριακή από την Τροχαία Εθνικής Οδού της Καλιφόρνιας (CHP) και αναμένεται να τους απαγγελθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με ανακοίνωση της CHP που αναρτήθηκε στο Twitter από τον εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ Τοντ Σπίτζερ.

Η CHP κατονόμασε τους υπόπτους ως τον 24χρονο Έριζ Μάρκους Άντονι και την 23χρονη Λι Γουάιν χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω. Σύμφωνα με το Μητρώο της κομητείας Όραντζ τα ονόματά τους είναι Μάρκους Άντονι Έριζ και Γουάιν Λι και είναι ζευγάρι. Η CHP δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει περαιτέρω.

«Αν και οι συλλήψεις αυτές δεν θα απαλύνουν τον πόνο μιας μητέρας για την απώλεια αυτή, ελπίζω ότι θα φέρουν κάποια ηρεμία στην οικογένεια Λίος», σημειώνει η αξιωματούχος της CHP Αμάντα Ρέι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η CHP «θα συνεργαστεί με τον εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Άιντεν», προσθέτει όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.