Αμερικανός αστέρας ανέβηκε στο Έβερεστ για αγαθοεργία

Αμερικανός αστέρας ανέβηκε στο Έβερεστ για αγαθοεργία

Ο Πόσνερ συγκέντρωσε πάνω από 229.000 δολάρια για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ

Ο Μάικ Πόσνερ ολοκλήρωσε την ανάβασή του στο Έβερεστ. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός έφτασε στην κορυφή την 1η Ιουνίου.

«Σήμερα το πρωί στις 4:35, οι Dawa Chirring Sherpa, Jon Kedrowski, Dawa Dorje Sherpa και Mike Posner συνάντησαν το όρος Έβερεστ. Αυτό το ονομάζω ανατολή. Είμαστε τώρα πίσω στο στρατόπεδο 2, αλλά όχι έξω από το δάσος μέχρι να κατεβούμε στο στρατόπεδο βάσης αύριο το πρωί. Παρακαλώ θυμηθείτε μας στις προσευχές σας » έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο τραγουδιστής κοινοποίησε επίσης ένα βίντεο από την ανάβασή του.

«Αυτό ήταν δύσκολο. Είμαι εξαντλημένος πέρα από οποιονδήποτε βαθμό εξάντλησης που θα μπορούσα να είχα αντιληφθεί πριν. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για μένα, αλλά θα μοιραστώ μαζί σας περισσότερες αναμνήσεις όταν θα έχω χρόνο να τα επεξεργαστώ όλα» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο όπου προβάλλεται η ανατολή του ηλίου.

Με βάση τα προηγούμενα tweets του, χρειάστηκαν 50 ημέρες για να φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Και η ανάβαση ήταν για καλό σκοπό, συγκέντρωσε πάνω από 229.000 δολάρια για το Κέντρο Δικαιοσύνης του Ντιτρόιτ, μη κερδοσκοπικό νομικό οργανισμό, που συνεργάζεται με κοινότητες για να δημιουργήσει οικονομικές ευκαιρίες και να αναμορφώσει το δικαστικό σύστημα.

Ο Μάικ Πόσνερ το 2019 διέσχισε περπατώντας 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, καλύπτοντας τη διαδρομή από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια και ξανά πίσω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...