Καναδός βουλευτής «πιάστηκε» να ουρεί live κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Καναδός βουλευτής «πιάστηκε» να ουρεί live κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Πριν από ένα μήνα οι συμμετέχοντες σε τηλεδιάσκεψη είχαν δει στην κάμερα γυμνό τον Γουίλ Άμος

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, ένα μέλος του Κοινοβουλίου του Καναδά ζήτησε συγγνώμη για την έκθεση του σε απρεπή κατάσταση κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης της Βουλής.

Όπως αναφέρει η New York Times, ο βουλευτής Γουίλ Άμος, μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, ανέφερε σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter την Πέμπτη το απόγευμα, ότι κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης το προηγούμενο βράδυ «είχα ουρήσει χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι φαινόμουν στην κάμερα».

Τον Απρίλιο ο Άμος ζήτησε συγγνώμη, για την εμφάνισή του σε τηλεδιάσκεψη ολόγυμνος, καθώς και τότε όπως είχε πει, άλλαζε ρούχα μετά από τζόγκινγκ, χωρίς να αντιληφθεί ότι ήταν ανοιχτή η κάμερα. Μετά την δεύτερη γκάφα του ο Άμος παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός γραμματέας του υπουργείου Καινοτομίας, Επιστημών και Βιομηχανίας, καθώς και από την θέση στην επιτροπή της Βουλής, στην οποία συμμετείχε.

Ο Άμος ζήτησε ξανά συγγνώμη, αναφέροντας: "Είμαι βαθιά ντροπιασμένος από τις ενέργειές μου και την αμηχανία που μπορεί να προκάλεσαν σε όποιον τις είδε".