Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ομοίωμα δεινοσαύρου στην Ισπανία

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ομοίωμα δεινοσαύρου στην Ισπανία

Ο 39χρονος άγνωστο πώς βρέθηκε μέσα στο κατασκευασμένο από πεπιεσμένο χαρτί άγαλμα

Ένας 39χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ομοίωμα από πεπιεσμένο χαρτί ενός δεινοσαύρου στην πόλη Santa Coloma de Gramenet κοντά στην Βαρκελώνη, λίγες ώρες μετά την δήλωση εξαφάνισής του από την οικογένεια του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Guardian, ένας πατέρας με τον γιο του παρατήρησαν, ότι κάτι υπήρχε μέσα στο ομοίωμα του στεγόσαυρου και ειδοποίησαν τις Αρχές. Η αστυνομία στην Καταλονίας που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα, εκτιμά ότι παγιδεύτηκε μέσα στο μεγάλο ομοίμωμα, ενώ προσπαθούσε να βρει το κινητό του τηλέφωνο, που άγνωστο πώς, έσπεσε μέσα σε αυτό.

Εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας δήλωσε, ότι ο θάνατος του 39χρονου δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος για ανθρωποκτονία. «Βρήκαμε το σώμα ενός άνδρα μέσα στο πόδι αυτού του ομοιώματος δεινοσαύρου. Είναι ένας τυχαίος θάνατος. Δεν υπήρχαν σημάδια βίας. Το άτομο αυτό μπήκε στο πόδι του ομοιώματος και παγιδεύτηκε. Φαίνεται, ότι προσπαθούσε να ανακτήσει το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε πέσει μέσα στο ομοίωμα. Φαίνεται ότι μπήκε από το κεφάλι του ομοιώματος και δεν μπορούσε να βγει» είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Είπε ακόμα, ότι αξιωματικοί της Αστυνομίας κάλεσαν την Πυροσβεστική, προκειμένου να κοπεί το ομοίωμα και να μπορέσουν να ανασύρουν το σώμα του άνδρα. «Περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα της αυτοψίας, οπότε δεν ξέρουμε πόσο καιρό ήταν εκεί, αλλά φαίνεται ότι ήταν εκεί για μερικές ημέρες», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η εξαφάν ιση του 39χρονου είχε αναφερθεί από την οικογένειά του λίγες ώρες πριν ανακαλυφθεί το σώμα του.