Οι έξι ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν αληθινό σεξ

Οι έξι ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν αληθινό σεξ

Σκηνές που σχολιάστηκαν...

Οι ερωτικές στις ταινίες δεν είναι κάτι σπάνιο αλλά οι αληθινές ερωτικές σκηνές δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Και όμως υπάρχουν αρκετές ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν αληθινό σεξ και το παραδέχτηκαν. Μιλάμε για διάσημους και λιγότερο διάσημους ηθοποιούς που υποδύθηκαν ρόλους οι οποίοι απαιτούσαν ερωτικές σκηνές.

Δείτε έξι ταινίες από αυτές...

Intimacy 

Ο Jay είναι ένας μουσικός που τα βράδια δουλεύει ως μπαρμαν σε ένα γνωστό club του Λονδίνου. Κάθε Τετάρτη απόγευμα, μια γυναίκα τον συναντά κι επιδίδονται σε έντονες σεξουαλικές επαφές χωρίς καν να ξέρει το όνομά της. Μια μέρα, μετά τη συνεύρεσή τους, ο Jay θα την παρακολουθήσει γιατί έχει περιέργεια να μάθει πράγματα για τη ζωή της, γεγονός που θα θέσει τη σχέση τους σε κίνδυνο. Οι σκηνές σεξ σε αυτή την ταινία ήταν αληθινές.

Antichrist

Ένας ψυχαναλυτής και η σύζυγός του, οι οποίοι έχουν χάσει πρόσφατα τον μικρό τους γιο, προσπαθούν να ξεπεράσουν τη θλίψη και τα προσωπικά τους τραύματα. Καταφεύγουν στην Εδέμ, μια απομονωμένη καλύβα μέσα στο δάσος, όπου πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον κι ο καθένας τον εαυτό του. Το σεξ σε αυτή την ταινία ήταν αληθινό ενώ έχει ακουστεί ότι χρησιμοποιήθηκαν άλλοι ηθοποιοί γι' αυτό.

Pola X 

O Pierre (Guillaume Depardieu), ένας επιτυχημένος νεαρός συγγραφέας, ζει με τη Marie (Catherine Deneuve) στη Νορμανδία, κοντά στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα. Σύντομα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα (Yekaterina Golubeva) που ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη αδελφή του, ενώ μπλέκονται σε μια ιστορία αγάπης, μια κάθοδο στην κόλαση. Η ταινία προβλήθηκε στις Κάννες το 1999 και περιλαμβάνει αληθινές ερωτικές σκηνές μεταξύ των ηθοποιών Guillaume Depardieu και Yekaterina Golubeva.

Caligula

Πρόκειται για αμερικανοιταλική ερωτική, δραματικήιστορική ταινία του 1979, σε σκηνοθεσία Τίντο Μπρας, με επιπλέον σκηνές γυρισμένες από τον Μπομπ Γκουτσιόνε και τον Τζιανκάρλο Λούι, σχετικά με τη ζωή του Ρωμαίου αυτοκράτορα Γάιου Καίσαρα Γερμανικού, που έμεινε γνωστός στην ιστορία σαν Καλιγούλας. Η ταινία περιελάμβανε πραγματικές σκηνές σεξ που προστέθηκαν στο post-production οι οποίες έγιναν με την βοήθεια των κοριτσιών γνωστού περιοδικού.

Romance X

Love

Ένας παντρεμένος άντρας με ένα παιδί δυο ετών, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της πρώην φιλενάδας του, η οποία ανησυχεί καθώς δεν έχει νέα της εδώ και δύο μήνες. Εκείνος, γεμάτος τύψεις, αρχίζει να αναπολεί τη σχέση τους… Αυτή η ταινία του 2015 περιλαμβάνει πολλές σκηνές μη-προσποιητού σεξ.