Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κρατάει ποτέ κινητό

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κρατάει ποτέ κινητό

«Δεν πιστεύει στην αλλαγή για χάρη της αλλαγής»

«Παραδοσιακή» όσον αφορά στα μέσα επικοινωνίας φαίνεται πως είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν κρατάει ποτέ κινητό τηλέφωνο.

Μπορεί η «Λίλιμπετ» να συμμετέχει συχνά σε τηλεδιασκέψης μέσω zoom λόγω των βασιλικών της υποχρεώσεων, ωστόσο, όταν πρόκειται για συνομιλίες χρησιμοποιεί ένα σταθερό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με γνώστη των βασιλικών δρωμένων, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αγαπά τα κινητά και προτιμά τα σταθερά που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες. Όπως εξήγησε ο Phil Dampier, η χρήση σταθερού από τη βασίλισσα είναι αυστηρά ζήτημα προτίμησης, και όχι έλλειψη τεχνολογικής τεχνογνωσίας.

«Η βασίλισσα δεν πιστεύει στην αλλαγή για χάρη της αλλαγής και αν νιώθει άνετα με κάτι που χρησιμοποιεί για χρόνια θα το διατηρήσει», είπε.

Παράλληλα, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της, Dickie Arbiter, ανέφερε ότι το κλασικό στυλ τηλεφώνου είναι πιο ταιριαστό με την εμφάνιση του αιώνιου κάστρου και ότι η βασίλισσα δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιεί κινητό.

Ο Arbiter πρόσθεσε επίσης ότι αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας προτιμούν σταθερά τηλέφωνα για τα γραφεία τους. Ανάμεσα σε αυτούς ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, ακόμα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.