Υπέροχο ατελιέ τατουάζ στο Μπρούκλιν από την Eva Krbdk – Βίντεο από τις δημιουργίες της Τουρκάλας

Υπέροχο ατελιέ τατουάζ στο Μπρούκλιν από την Eva Krbdk – Βίντεο από τις δημιουργίες της Τουρκάλας

Σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Άγκυρας

Το Atelier Eva εγκαινίασε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η μαιτρ του τατουάζ Havva Karabudak. Στις δημιουργίες της, η Τουρκάλα Eva Krbdk – αυτό είναι το επαγγελματικό της ψευδώνυμο – παρουσιάζει ανθοσυνθέσεις με σταυροβελονιά, ρεαλιστικά πορτρέτα ζώων και μικρο-ζωγραφιές εμπνευσμένες από έργα του Βαν Γκογκ, του Ρενέ Μαγκρίτ και τα εμβληματικά σχέδια του οίκου Fornasetti.

Το υπόβαθρο της συμπυκνώνεται στα τατουάζ της, συμπεριλαμβανομένων των σπουδών της στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Άγκυρας και της αγάπης της για τα υφάσματα. «Είναι πολύ σύνηθες να μαθαίνουν κέντημα οι νεαρές κοπέλες από τις γιαγιάδες τους στην Τουρκία» αναφέρεται, σε ανακοίνωση για τη δουλειά της. «Κατά συνέπεια, μικροσκοπικά μοτίβα σταυροβελονιάς συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πρώτα στυλ τατουάζ που αγκάλιασε η Eva».

Όπως ανέφερε το ΑΠΕ ΜΠΕ, στο παρελθόν, η Eva εργάστηκε ως δασκάλα εικαστικών και ως τοιχογράφος. Εισήλθε στο σύμπαν του τατουάζ μέσω φιλικού προσώπου που εργαζόταν σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιώντας απίθανα λεπτές γραμμές, η Eva ειδικεύεται σε επανερμηνείες έργων όπως το «Τσουνάμι στα ανοιχτά της Καναγκάουα» του Χοκουσάι ή εικονογραφήσεων του Μορίς Σέντακ στο «Where the Wild Things Are», αλλά και σε σκηνές με νερό ή ουρανούς το βράδυ. Στον λογαριασμό της στο Instagram ( https://www.instagram.com/evakrbdk/ ) μπορεί κάποιος να πάρει γεύση της τέχνης της.

Βίντεο από τις δημιουργίες: