Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο Ισραηλινού έπεσε πάνω σε Παλαιστινίους – Σφοδρές συγκρούσεις

Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο Ισραηλινού έπεσε πάνω σε Παλαιστινίους – Σφοδρές συγκρούσεις

«Φλέγεται» η Ιερουσαλήμ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ιερουσαλήμ, όπου μαίνονται οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκατοντάδες τραυματίες.

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει έναν ισραηλινό οδηγό να πέφτει με το αυτοκίνητό του πάνω σε Παλαιστινίους κι εκείνοι να του αντεπιτίθενται.

«Ένας Εβραίος δραπετεύει λίγο πριν τον λιντσάρουν, αφού του επιτίθενται στο αυτοκίνητό του με πέτρες. Ένας αστυνομικός που βρέθηκε μπροστά σταμάτησε τον βίαιο όχλο», έγραψε το ισραηλινό ΥΠΕΞ, σχολιάζοντας το βίντεο.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα τείχη της Παλαιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ, όπου μια ομάδα Παλαιστινίων εκτόξευσε πέτρες κατά του αυτοκινήτου. Όταν έληξε το συμβάν, ο ισραηλινός οδηγός με έναν αυτοσχέδιο επίδεσμο στο κεφάλι και κηλίδες αίματος στα ρούχα του στάθηκε δίπλα αυτοκίνητο και κοντά σε αστυνομικό που τον φρουρούσε κρατώντας όπλο. Ένας από τους αυτούς που χτύπησε το αυτοκίνητο, είχε ήδη αποχωρήσει κουτσαίνοντας.

Από την πλευρά τους, οι Παλαιστίνιοι καταλογίζουν στον οδηγό ότι έπεσε εσκεμμένα πάνω τους, εμ την αστυνομία ωστόσο να αναφέρει ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.