Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Όπως είπε, το εμπνεύστηκε από τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους Άρτσερ

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε σήμερα 4 Μαΐου, ότι έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο The Bench (Το παγκάκι), το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους Archie και έχει εικονογραφηθεί με εικόνες ενός κοκκινομάλλη στρατιώτη.

Η 39χρονη πρώην Δούκισσα του Σάσεξ είπε, ότι το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από ένα ποίημα που είχε γράψει για τον Χάρι μετά τη γέννηση του Άρτσι και εξερευνά τον «ειδικό δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου», όπως «φαίνεται μέσα από τα μάτια της μητέρας». Το βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου 2021, θα παρουσιαστεί από τον εικαστικό καλλιτέχνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Κρίστιαν Ρόμπινσον, με τον Μέγκαν να λέει, ότι ήθελε να διηγηθεί την ιστορία μέσω ενός «φακού χωρίς αποκλεισμούς».

Η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρει στη δήλωση της: «Το παγκάκι ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα για τον άντρα μου την Ημέρα του Πατέρα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του Archie. Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία. Ο χριστιανικά στρωμένος με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας, που αποτυπώνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατεράδων και γιων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μένα, και ο Κρίστιαν και εγώ εργαστήκαμε στενά, για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς. Η ελπίδα μου είναι, ότι το παγκάκι απευθύνεται σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από το μακιγιάρισμα, όσο και με τη δική μου».

Το ζεύγος των Σάσσεξ ήταν καθισμένοι σε ένα παγκάκι στον κήπο του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν προέτρεψαν τους Αμερικανούς να «απορρίψουν τη ρητορική μίσους» πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ. Ωστόσο, η έμπνευσή του σύμφωνα με την Μέγκαν προέρχεται από ένα ποίημα που έγραψε ένα μήνα μετά τη γέννηση του Άρτσι, όταν ήταν ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.