Ερντογάν: Δεν εμπιστεύομαι τους Ελληνοκύπριους, ποτέ δεν έχουν ενεργήσει τίμια

Ερντογάν: Δεν εμπιστεύομαι τους Ελληνοκύπριους, ποτέ δεν έχουν ενεργήσει τίμια

Ο Τούρκος Πρόεδρος «προέβλεψε» αποτυχία και στην επόμενη άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα, ότι δεν πιστεύει, ότι μία συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για την επανάληψη των συνομιλιών για το Κυπριακό θα απέδιδε αποτελέσματα.

Χθες ο ΟΗΕ και οι τρεις εγγυήτριες δυνάμεις στην Κύπρο απέτυχαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, για την επανάληψη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε, ότι θα υπάρξουν νέες συνομιλίες σε δύο ή τρεις μήνες.

«Δεν εμπιστεύομαι ή δεν πιστεύω τους Ελληνοκύπριους. Ποτέ δεν έχουν ενεργήσει τίμια» δήλωσε ο Ερντογάν μετά τις προσευχές της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη. «Τώρα έχει πάει πίσω για 2-3 μήνες, αλλά ξανά, δεν πιστεύω ότι θα επιτευχθεί κάποιο αποτέλεσμα, επειδή δεν είναι τίμιοι» δήλωσε ο ίδιος.

2
σχόλια
  1. avatar Α.Τ

    Το μεγαλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει είναι να ομιλούν οι τούρκοι για τιμιότητα και αξιοπιστία, και μάλιστα να κατηγορούν τους Ελληνοκύπριους γιαυτό, αίσχος.

  2. avatar Α.Τ

    Σε αυτό το σχόλιο του σουλτάνου ταιριάζει γάντι αυτό που ισχύει για όλους σχεδόν τους τούρκους πολιτικούς: "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης".Δυστυχώς για την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και για την Ελλάδα έχουμε τον ποιο αναξιόπιστο και επικίνδυνο γείτονα, χωρίς αρχές και αίσθηση δικαίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...