Οι 3 απαράβατες συνήθειες του Elon Musk που για να είναι παραγωγικός

Οι 3 απαράβατες συνήθειες του Elon Musk που για να είναι παραγωγικός

Μπορείς να εφαρμόσεις κάποια από αυτές...

Σίγουρα το να είσαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου δεν είναι τις περισσότερες φορές τυχαίο γεγονός. Ο Elon Musk είναι από τους ανθρώπους που έχει δηλώσει και δημόσια ότι έχει κάποιες απαράβατες συνήθειες που τον κάνουν πιο παραγωγικό.

Δείτε τρεις από αυτές...

Δεν είναι πάντα προσβάσιμος

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει να είναι άμεσα προσβάσιμος σε ανθρώπους εκτός της εταιρείας του. Για να το πετύχει αυτό, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί ένα κρυφό email ώστε να μη χρειάζεται να ξοδεύει χρόνο σε ιδέες και απαιτήσεις άλλων.

Χρονοδιάγραμμα του... πεντάλεπτου

Ο Elon Musk δεν τηρεί απλώς ένα χρονοδιάγραμμα αλλά ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι χωρίζει το ημερολόγιό του ανά πεντάλεπτα και προσπαθεί να το βελτιώνει συνεχώς. Όπως λέει: “Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή. Να σκέφτεσαι συνέχεια πως θα κάνεις τα πράγματα καλύτερα και να αναρωτιέσαι για τα πάντα.”

Τουλάχιστον 6 ώρες ύπνου

Απαράβατος κανόνας το να κοιμάται τουλάχιστον ένα εξάωρο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι κοιμάται τουλάχιστον έξι ώρες για μάξιμουμ παραγωγικότητα. Μέσα στη μέρα τονώνει τον οργανισμό του με καφέ.