Ανατροπή και φουλ για τελικό Champions League η Μάντσεστερ Σίτι

Ανατροπή και φουλ για τελικό Champions League η Μάντσεστερ Σίτι

Νίκησε με 2-1 μέσα στην Γαλλία την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει σαφές προβάδισμα για τον επαναληπτικό ημιτελικό

Πολύ κοντά στο όνειρο του τελικού στο Champions League πλησίασε η Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από την αποψινή νίκη στη Γαλλία με 2-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων. Το αγγλικό κλαμπ, μάλιστα, κατάφερε να επικρατήσει στο Παρκ Ντε Πρενς, παρότι βρέθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα πίσω στο σκορ και έτσι πήρε σαφές προβάδισμα για τη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με κεφαλιά τους αρχηγού τους, Μαρκίνιος, ο οποίος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντι Μαρία.

Ωστόσο, η Σίτι πίεσε πολύ στο β' ημίχρονο και μέσα σε ένα επτάλεπτο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Αρχικά ο Ντε Μπρόινε στο 64' ισοφάρισε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, όταν έκανε σέντρα και ο Νάβας δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του. Εν συνεχεία στο 71΄ο Μαχρέζ με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα του έκανε τη χάρη και πέρασε μέσα από το τείχος, έδωσε στους πολίτες το προβάδισμα με 2-1.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Παρί, ήρθε στο 77' και η αποβολή του Γκουέγιε και έμεινε με 10 παίκτες, μετά από ένα σκληρό φάουλ στον Γκουντογκάν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μ. Ποκετίνο): Νάβας, Μαρκίνιος, Φλορέντσι, Κιμπέμπε, Μπάκερ, Ντι Μαρία (80' Ντανίλο), Βεράτι, Γκουέγιε, Παρέδες (83' Ερέρα), Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόλκερ, Κανσέλο (61' Ζιτσένκο), Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόντρι, Φόντεν, Μαχρέζ.