Σοκαριστικές εικόνες από παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη στην Αγγλία

Σοκαριστικές εικόνες από παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη στην Αγγλία

Δείτε το βίντεο από το τροχαίο στο Μπέρμιγχαμ

Ένα τρομακτικό τροχαίο με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψή του στο οδόστρωμα κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο περίοικος στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, σοκάροντας τους θεατές, διακρίνεται ένας άνδρας ντυμένος με μαύρα ρούχα να προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο. Ένα λευκό αυτοκίνητο που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, φαίνεται να μειώνει ταχύτητα.

Ωστόσο, την ώρα που ο πεζός διασχίζει το οδόστρωμα, από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας διακρίνεται να έρχεται με υπερβολική ταχύτητα ένα μαύρο Audi. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και τρομακτική. Το αυτοκίνητο χτυπάει τον πεζό, ο οποίος εκτοξεύεται περίπου δύο μέτρα στον αέρα, προσγειώνεται για λίγο στην οροφή του μαύρου Audi και στη συνέχεια πέφτει στο οδόστρωμα, όπου παραμένει ακίνητος.

Αμέσως μετά το μαύρο Audi απομακρύνεται από το σημείο, ενώ το δυσάρεστο είναι, ότι το ίδιο έκανε και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, που αρχικά μείωσε ταχύτητα, έχοντας δει την προσπάθεια του πεζού να διασχίσει τον δρόμο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.