Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε επιστολή στον Κάρολο γιατί δεν σήκωνε το τηλέφωνο

Ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε επιστολή στον Κάρολο γιατί δεν σήκωνε το τηλέφωνο

Τι αναφέρει στην επιστολή

Μια «βαθιά προσωπική» επιστολή με αποδέκτη τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, φέρεται να έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι λίγο πριν ταξιδέψει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Όπως αναφέρει η Mirror, με την επιστολή ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί στον πατέρα του τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από το αξίωμά του και έφυγε για την Καλιφόρνια, ενώ φέρεται να δεσμεύεται ότι θα σεβαστεί τον θεσμό της βασιλείας.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να γράψει το συγκεκριμένο γράμμα με στόχο να βελτιώσει τις σχέσεις του με τον πατέρα του, οι οποίες κάθε άλλο παρά καλές δεν ήταν μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή του με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουΐνφρεϊ.

«Έγραψε ένα βαθιά προσωπικό γράμμα στον μπαμπά του, προσπαθώντας να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά οι εντάσεις συνεχίζουν ακόμα να υφίστανται και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε με τον τρόπο που έλπιζε», σημείωσε βασιλική πηγή που επικαλείται η Mirror.

Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος που αποφάσισε να του γράψει γράμμα, ήταν ότι ο πατέρας του αρνούνταν να απαντήσει στα τηλεφωνήματά του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Κάρολος παραμένει ωστόσο «πολύ πληγωμένος» από τη συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε με τον Φίλιππο στο νοσοκομείο.