Αμερικανικό Πεντάγωνο: Αληθινό το βίντεο με UFO που παρενοχλούν πλοία του Ναυτικού

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Αληθινό το βίντεο με UFO που παρενοχλούν πλοία του Ναυτικού

«Τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού»

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ως αυθεντικά τα πλάνα που διέρρευσαν πρόσφατα και δείχνουν «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», τα οποία τραβήχτηκαν το 2019 από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι γνωστά ως UFO (Unidentified Flying Objects), αλλά ο πιο σύγχρονος όρος που χρησιμοποιείται στους αμυντικούς κύκλους είναι «Unidentified Aerial Phenomena» (UAP), δηλαδή μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Όπως μετέδωσε το CNN, οι πιο πρόσφατες εικόνες και το βίντεο που τραβήχτηκαν το 2019 περιλαμβάνουν πλάνα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους, τριγωνικού σχήματος, που αναβοσβήνει και πετάει στον ουρανό, μαζί με άλλα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα.

Αυθεντικές εικόνες

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι ήταν αυτά τα αντικείμενα, αλλά το Πεντάγωνο έχει τουλάχιστον επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι γνήσιες και ότι τις κατέγραψε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και το βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού», δήλωσε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Susan Gough.

«Η ομάδα UAPTF (Unidentified Aerial Phenomena Task Force) εξετάζει αυτές τις παρατηρήσεις», πρόσθεσε η εκπρόσωπος αναφερόμενη στην ομάδα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Αύγουστο για να ερευνά αποκλειστικά τέτοια φαινόμενα που πέφτουν στην αντίληψη που στρατού.

«Για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, το Υπουργείο Άμυνας δεν συζητά δημοσίως τις λεπτομέρειες για τις παρατηρήσεις και τις έρευνες σχετικά με αυτές τις εισβολές στον εναέριο χώρο μας», διευκρίνισε ωστόσο η Gough.

Παρακαλούμε περιμένετε ...