Champions League: Κλείνουν το… μάτι στα ημιτελικά Παρί και Τσέλσι

Champions League: Κλείνουν το… μάτι στα ημιτελικά Παρί και Τσέλσι

Η γαλλική ομάδα νίκησε 3-2 την Μπάγερν στο Μόναχο και η αγγλική 2-0 την Πόρτο

Πολύ σπουδαία ματς έγιναν απόψε για τη φάση των προημιτελικών του Champions League και χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι. Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπάγερν, αφού επικράτησε στο Μόναχο 3-2 και έτσι έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς, που θα καθορίσει ποια ομάδα θα πάει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Παρί προηγήθηκε με 2-0, χάρη σε γκολ των Εμπαπέ στο 3' και Μαρκίνιος στο 28', όμως η Μπάγερν αντέδρασε, έστω και χωρίς τον Λεβαντόφσκι στις τάξεις της. Αρχικά μείωσε ο Τσούπο Μότινγκ στο 37' και στο 60' ο Μίλερ έκανε το 2-2. Ωστόσο, ο Εμπαπέ είχε κι άλλο γκολ στη φαρέτρα του, καθώς στο 68' έκανε το τελικό 3-2 για τους φιλοξενούμενους.

Σοβαρό προβάδισμα απέκτησε και η Τσέλσι, η οποία νίκησε με 2-0 στο «σπίτι» της Πόρτο, αλλά στην ουσία σε ουδέτερο έδαφος, αφού το ματς έγινε στη Σεβίλλη. Ο επαναληπτικός θα γίνει πάλι στο Σάντσεθ Πιθχουάν και η Τσέλσι είναι το φαβορί για να φτάσει στους «4» της διοργάνωσης. Ο Μάουντ στο 32' έκανε το 1-0 για την Τσέλσι και ο Τσίλγουελ στο 85' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.