Σάρα Καρμπονέρο: Ο έρωτας με τον Κασίγιας, ο καρκίνος και το οδυνηρό διαζύγιο

Σάρα Καρμπονέρο: Ο έρωτας με τον Κασίγιας, ο καρκίνος και το οδυνηρό διαζύγιο

Η πανέμορφη δημοσιογράφος και η τραγική ανατροπή στη ζωή της

Σαν βόμβα έσκασε στην Ισπανία και όχι μόνο...η είδηση πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ίκερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. έπειτα από περίπου έντεκα χρόνια συμβίωσης και έγγαμου βίου.

Ήταν καλοκαίρι του 2010, όταν η Ισπανία έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου απέναντι στην Ολλανδία και πρώτη είδηση γίνεται το παθιασμένο φιλί που δίνει ο Ισπανός σούπερ σταρ στην πανέμορφη αθλητικογράφο στον «αέρα» και μπροστά σε όλους τους τηλεθεατές του δικτύου «Telecinco».

Το ζευγάρι έχει περάσει τόσα πολλά μαζί. Το 2019 ο Ικερ Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της πορτογαλικής ομάδας και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Οπόρτο με καρδιακή προσβολή.

Η σχέση τους επισφραγίστηκε το 2014 με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει και δεύτερο παιδί, πριν ακόμα προλάβουν να παντρευτούν. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 όταν η Σάρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Λούκας.

Το ζευγάρι έχει περάσει απίστευτες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας. Το 2019 ο Ίκερ Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο και διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του με καρδιακή προσβολή.

Λίγες ημέρες μετά επέστρεψε σπίτι του και η υγεία του βελτιώθηκε. Λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του και η σύζυγός του πέρασε την πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αποτελέσματα εξετάσεων που έκανε, έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες.

Τελικά το ζευγάρι δεν βγήκε αλώβητο από αυτό το διπλό χτύπημα της μοίρας και πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η 37χρονη Σάρα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο διαδίκτυο, όπου η ίδια ποζάρει με τρόπο πως είναι πανέτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της,  αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα είναι μαχήτρια της ζωής.