Νάρκωσαν και βίασαν 24χρονη πριν βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Νάρκωσαν και βίασαν 24χρονη πριν βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Συνελήφθησαν δύο νεαροί οι οποίοι μετά την πράξη του έκλεψαν την πιστωτική κάρτα της κοπέλας

Δυο νεαροί από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι για τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας από την Πενσιλβάνια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο 21χρονος Evoire Collier και ο 24χρονος Dorian Taylor κατηγορούνται επίσης, πως έκλεψαν την κάρτα της τραγικής γυναίκας, την οποία χρησιμοποίησαν για να πληρώσουν τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Miami Herald, οι δύο νεαροί καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ξενοδοχείου να μπαίνουν στο δωμάτιο της κοπέλας στη 1:00 τα ξημερώματα, κουβαλώντας στα χέρια την ίδια, που ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως δήλωσε στο δικαστήριο ο αστυνομικός Luis Alsina και οι δύο νεαροί τη βίασαν και ο ένας μάλιστα, όταν η κοπέλα είχε χάσει πλήρως τις αισθήσεις της. «Το γεγονός ότι το θύμα ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, σήμαινε πως δεν θα μπορούσε να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για σεξ με τους κατηγορούμενους», σημειώνεται στην έκθεση της αστυνομίας.

Όταν το θύμα λιποθύμησε, οι δύο νεαροί αφαίρεσαν τις πιστωτικές της κάρτες, το κινητό και ό,τι μετρητό είχε πάνω της, αφήνοντάς τη στη μοίρα της. Τη βρήκαν το επόμενο πρωινό «ημίγυμνη και νεκρή». Η αστυνομία έπιασε το Σάββατο τον Collier, ο οποίος ομολόγησε ότι έδωσε στην κοπέλα ένα «πράσινο χάπι».

Η εισαγγελέας Ayana Harris ζήτησε να παραμείνουν προφυλακισμένοι ως τη δίκη τους