Ξανά στα δικαστήρια η Αντζελίνα Τζολί για κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ

Ξανά στα δικαστήρια η Αντζελίνα Τζολί για κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και παγκοσμίως είναι αυτό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, έστω κι αν οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Αντζελίνα Τζολί θα προσκομίσει αποδείξεις ότι κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Στη δίκη μάλιστα, εάν αυτό το επιτρέψει το δικαστήριο, αναμένεται να εμφανιστούν και τα 3 μικρότερα παιδιά του ζευγαριού που είναι και τα βιολογικά τους τέκνα.

Η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού ξεκίνησε το 2016 ωστόσο ακόμα, 5 χρόνια μετά, δεν υπάρχει μια κοινή απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τον διαμοιρασμό της τεράστιας περιουσίας τους, όπως αναφέρει το Mega.

Διαδήλωση υπέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Εξάλλου, στους δρόμους βγήκαν για άλλη μια φορά οι φίλοι της Μπρίτνει Σπίαρς για να διαμαρτυρηθούν για το ότι παραμένει δέσμια του πατέρα της σε οικονομικό επίπεδο.

Οι φίλοι της Μπρίτνει Σπίαρς συγκεντρώθηκαν έξω από δικαστήριο στο Λος Άντζελες το οποίο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.