Όπρα Γουίνφρι: Δεν αναφέρθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ στο χρώμα του δέρματος του Άρτσι

Όπρα Γουίνφρι: Δεν αναφέρθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ στο χρώμα του δέρματος του Άρτσι

Άγνωστο παραμένει ποιος από την βασιλική οικογένεια έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο

Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, διαβεβαίωσε σήμερα η Όπρα Γουίνφρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν διευκρίνισε την ταυτότητα του προσώπου εκείνου, που ανέφερε αυτό το θέμα, «όμως ήθελε να σιγουρευτεί πως γνωρίζω (…) ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του ούτε ο παππούς του», δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning. Η Μέγκαν Μαρκλ είπε, πως ο σύζυγός της της είχε αποκαλύψει, ότι ορισμένοι στο εσωτερικό της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν σχετικά με το χρώμα του δέρματος που θα είχε το μωρό τους, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι.

Μετά την προβολή χθες το βράδυ (ώρα Ουάσιγκτον) των όσων σοκαριστικών εκμυστηρεύτηκε η δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι, ολόκληρος ο κόσμος διερωτάται, ποιος έκανε το ρατσιστικό αυτό σχόλιο, αμαυρώνοντας την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...