Εντυπωσίασε η Τζίτζι Χαντίντ στην επιστροφή της στην πασαρέλα

Εντυπωσίασε η Τζίτζι Χαντίντ στην επιστροφή της στην πασαρέλα

Έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Κάι, το σούπερ μόντελ, Τζίτζι Χαντίντ, επέστρεψε στην πασαρέλα και εντυπωσίασε.

Η Τζίτζι εμφανίστηκε στην επίδειξη του οίκου Vercase, για την κολεξιόν φθινόπωρο χειμώνας 2021 σε μια πασαρέλα που θύμιζε λαβύρινθο.

Δημιουργίες της Ντονατέλα Βερσάτσε παρουσίασε και το τοπ μόντελ, Ιρίνα Σάικ, ενώ η επίδειξη έγινε στο Μιλάνο και μεταδόθηκε σε live streaming λόγω πανδημίας, όπως αναφέρθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Τέλος για Όρα και Ρομέν Γαβράς

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες, από τις φήμες που ήθελαν την ποπ σταρ και τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη γιο του Κώστα Γαβρά, Ρομέν, να είναι αρραβωνιασμένοι…και τελικά διαλύθηκαν όλα.

Η Ρίτα Όρα τώρα, βρίσκεται στην Αυστραλία και συμμετέχει στο «The Voice», μεγαλώνοντας έτσι κατά πολύ την απόσταση μεταξύ τους.

Για 5η φορά γαμπρός ο Νίκολας Κέιτζ

Για πέμπτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Νίκολας Κέιτζ.

Στις 16 Φεβρουαρίου παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια νεότερή του Ρίκο Σιμπάτα, στο Λας Βέγκας. Η Ρίκο επέλεξε ένα χειροποίητο νυφικό – κιμονό.

Παρούσα στην τελετή ήταν και η τρίτη σύζυγός του Κέιτζ, η Άλις Κιμ με τον 15χρονο γιο τους Καλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο τέταρτος γάμος του Νίκολας Κέιτζ, με την Έρικα Κόικε, είχε κρατήσει μόλις τέσσερις ημέρες.