Με φόρεμα 5.500 ευρώ πήγε η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα

Με φόρεμα 5.500 ευρώ πήγε η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα

Η σύζυγος του Χάρι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στη συνέντευξη

Η κόντρα της Μέγκαν Μαρκλ και του συζύγου της Χάρι με το βρετανικό παλάτι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.  Το νέο απόσπασμα της περιβόητης συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, ενώ εντύπωση έκανε το πανάκριβο φόρεμά της.

Ο πόλεμος είχε ήδη ξεκινήσει από τη δήλωση του Χάρι, στο απόσπασμα της συνέντευξης που επιλέχθηκε για να δει το φως της δημοσιότητας πριν μεταδοθεί ολόκληρη η συνέντευξη.

Ο Χάρι είχε ήδη προϊδεάσει για το πολεμικό κλίμα που διαμορφώνεται με τη μίνι συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικές ημέρες στον Τζέιμς Κόρντεν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ φορά ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Giorgio Armani αξίας 4.700 λιρών, δηλαδή 5.452 ευρώ.

Δεν είναι όμως τυχαίο φόρεμα. Είχε μακριά μανίκια, ήταν μαύρο με λευκά λουλούδια, όπως σημειώνεται στο MEGA.

Η Μέγκαν επέλεξε να κάνει μια χωρίστρα στη μέση και να πιάσει τα μαλλιά σε χαμηλό σινιόν.

Παρόμοιο φόρεμα και το ίδιο χτένισμα είχε και η γυναίκα του Βασιλιά Εδουάρδου, θείου της βασίλισσας Ελισσάβετ, ο οποίος εγκατέλειψε τον θρόνο για χάρη της Γουόλις Σίμσον, Αμερικανίδας ηθοποιού, δύο φορές διαζευγμένη.

Την ίδια στιγμή, το σκούρο μακιγιάζ της θύμισε σε πολλούς την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην εκρηκτική συνέντευξή της στον Μάρτιν Μασίρ το 1995, όταν αποκάλυψε όλες τις δυσκολίες του γάμου της.