Ήρωας – ντελιβεράς έσωσε παιδί 2 ετών που έπεσε από τον 12ο όροφο

Ήρωας – ντελιβεράς έσωσε παιδί 2 ετών που έπεσε από τον 12ο όροφο

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

Από σίγουρο θάνατο έσωσε ένας ντελιβεράς στο Ανόι ένα κοριτσάκι δύο ετών που έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος 12ου ορόφου.

Ο 31χρονος Nguyen Ngoc Manh καθόταν στο αυτοκίνητό του, περιμένοντας να κάνει μια παράδοση το απόγευμα της Κυριακής όταν άκουσε ένα παιδί να κλαίει. Μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και εκείνος έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο για να δει τι συνέβαινε.

Ο ντελιβεράς είδε το παιδί που βρισκόταν κρεμασμένο σχεδόν 50 μέτρα πάνω από το έδαφος».

«Είδα το κορίτσι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι», είπε. Βγήκε από το αυτοκίνητο και σκαρφάλωσε σε ένα διπλανό κτίριο για να φτάσει όσο πιο κοντά μπορούσε αν το παιδί έπεφτε.
«Ανέβηκα σε μια στέγη για να βρω την κατάλληλη θέση για να πιάσω το κορίτσι» είπε, τρέμοντας ακόμα από τη διάσωση, σύμφωνα με τους Vietnam Times.

«Προσπάθησα να απλώσω το χέρι μου και έκανα τη μέγιστη προσπάθεια για να πιάσω το κορίτσι», είπε και συνέχισε: «Ευτυχώς το μωρό έπεσε στην αγκαλιά μου. Γρήγορα την αγκάλιασα και τότε είδα αίμα να βγαίνει από το στόμα της, τρόμαξα πολύ».

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει εξάρθρωση του γοφού, αλλά δεν είχε άλλα τραύματα. Της έβαλαν γύψο και οι γιατροί την παρακολουθούν.