Έκοψε με ψαλίδι το μόριο του εραστή της γυναίκας του

Έκοψε με ψαλίδι το μόριο του εραστή της γυναίκας του

Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών ο 51χρονος από τη Φλόριντα

Απίστευτη πράξη εκδίκησης έκανε ένας 51χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς έκοψε το μόριο του εραστή της γυναίκας του και το πήρε μαζί του! Ο Άλεξ Μπονίλα βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών, παρότι αναμένεται να δηλώσει ένοχος για το απεχθές έγκλημα. Μάλιστα, το θύμα του δεν μπορεί πλέον να ουρήσει φυσιολογικά

Το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε έινε τον Ιούλιο του 2019. Ο πατέρας πέντε παιδιών κατηγορείται ότι στις 14 Ιουλίου του 2019 εισέβαλε στο σπίτι του εραστή της γυναίκας του, τον έδεσε στην κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια με ψαλίδι έκοψε μεγάλο μέρος του πέους του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπονίλα πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα (25/2) στο δικαστήριο της κομητείας Γκίλκρεστ για να δηλώσει ένοχος για τις βαριές κατηγορίες.

Δεν θυμάται τίποτα

Το συμβάν έγινε περίπου δυο μήνες, αφότου ο Μπονίλα έπιασε  τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον παντρεμένο γείτονά τους και οικογενειακό φίλο, την ώρα που υποτίθεται ότι φύλαγε τα 2 παιδιά του. Την συγκεκριμένη μέρα, ο Μπονίλα πρόσεξε ότι ο γείτονάς του  έριχνε ματιές προς το σπίτι του και αποφάσισε να πάει να του μιλήσει.

Ο Μπονίλα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι την ώρα που μιλούσαν στην κρεβατοκάμαρα, είπε στο θύμα ότι «πρέπει να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και να την αφήσει ήσυχη», κάτι που εξόργισε τον 32χρονο και του επιτέθηκε. «Ο κατηγορούμενος είπε ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το σημείο και πέρα, μέχρι τη σύλληψή του στον χώρο εργασίας του», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Τι λέει το θύμα

Η κατάθεση όμως του θύματος είναι διαφορετική. Σύμφωνα με τον 32χρονο ο Μπονίλα εισέβαλε στο  σπίτι του, ενώ εκείνος έφτιαχνε πρωϊνό για τις δύο κόρες του. Απειλώντας τον με όπλο, ο Μπονίλα τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα πίσω τους. Στη συνέχεια, ανάγκασε το θύμα να καθίσει στο κρεβάτι σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι. Έπειτα έβγαλε έναν μεταλλικό σωλήνα από το παντελόνι του και είπε ότι θα του έσπαγε όλα τα κόκκαλα «για όλα τα ψέματα που του είχε πει». Το θύμα έπεσε στα γόνατα και ικέτεψε τον Μπονίλα να μην τον σκοτώσει. Τότε ο 51χρονος έδεσε τα χέρια του 32χρονου πίσω απο την πλάτη του και του είπε «Δεν θα πεθάνεις, αλλά σήμερα θα σου δώσω κάτι να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».