Ο δράστης για το μαχαίρωμα της φοιτήτριας: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα να την τρομάξω

Ο δράστης για το μαχαίρωμα της φοιτήτριας: Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα να την τρομάξω

Σοκαρισμένοι οι γονείς της 20χρονης που σπουδάζει στην Ιταλία

Ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 27χρονο, αλβανικής καταγωγής, στην Ιταλία κοντά σε σταθμό του μετρό στο Τορίνο.

Όπως είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Δέσποινα Μανδελενάκη, όταν τους τηλεφώνησε η άλλη τους κόρη για να τους πει τι είχε συμβεί, παρέλυσαν από τον τρόμο.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας», είπε ο πατέρας της κοπέλας.

Οι γονείς επιμένουν πως η κόρη τους δεν είχε ερωτική σχέση με τον δράστη, αλλά ήταν άλλοι οι λόγοι που τον έπιασε αμόκ και της επιτέθηκε.

«Ξαφνικά, επειδή έμεινε άνεργος, στράφηκε ενάντια στη Γεωργία. Της έλεγε ότι εκείνη έφταιγε και άρχισε να την απειλεί, στέλνοντάς της μηνύματα», είπε η μητέρα.

Οι δυο τους, όπως λένε, γνωρίζονταν από τον Οκτώβριο και μάλιστα δεν είχαν συναντηθεί, παρά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου. Έκαναν απλή παρέα και τίποτε περισσότερο.

Αυτό που καταγγέλλουν, μάλιστα, οι γονείς της 20χρονης είναι ότι ο νεαρός της είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν.

«Της είχε επιτεθεί μια εβδομάδα πριν στον λαιμό της με κάτι. "Ένιωσα μάμα κάτι", μου είχε πει, αλλά δεν πρόλαβε να δει τίποτα, δεν αισθάνθηκε να εισχωρεί κάτι στο λαιμό της, γιατί πρόλαβε και αντέδρασε το παιδί και σηκώθηκε κι έφυγε. Ήταν τόσο πολύ τρομοκρατημένη που πήγε τότε στην αστυνομία και στο νοσοκομείο και δεν έβρισκαν κάτι», είπε η μητέρα.

«Ήθελα μόνο να την τρομάξω»

Ο νεαρός εμφανίστηκε συντετριμμένος μπροστά στον εισαγγελέα, κλαίγοντας επί τρεις ώρες.

Όπως ισχυρίστηκε δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά μόνο να την τρομάξει και δεν το έκανε από ζήλια.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι κουζίνας στο στήθος, τον λαιμό και την κοιλιά. Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αφού δεν υπέστησαν ζημιά ζωτικά της όργανα.

Η νεαρή φοιτήτρια μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, όπου θα παραμείνει για σχεδόν ένα μήνα.