Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ ζήτησε συγγνώμη από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ ζήτησε συγγνώμη από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ο Μάικλ Κόεν εξαγόρασε το 2016 την σιωπή της για τη σχέση της με τον υποψήφιο τότε Αμερικανό Πρόεδρο

Ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ εξαγόρασε τη σιωπή της το 2016, προκειμένου εκείνη να μην μιλήσει για τη φερόμενη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Μάικλ Κόεν συζήτησε το θέμα αυτό με την ίδια την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς σε ένα podcast, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του τότε. «Γνωρίζω ότι σας προκάλεσα άσκοπο πόνο», είπε ο Μάικλ Κόεν στη Στόρμι Ντάνιελς, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, που αναρτήθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. «Για αυτό, λυπάμαι πραγματικά» συμπλήρωσε. Στο τέλος της συνομιλίας τους, που διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα, εκείνος προσέθεσε: «Σας ευχαριστώ που μου δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία».

Ο Μάικλ Κόεν, που διετέλεσε 10 χρόνια προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3 ετών στα τέλη του 2018, επειδή μεταξύ άλλων αξιόποινων πράξεων, κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων στη Στόρμι Ντάνιελς, ως αντάλλαγμα για τη σιωπή της σχετικά με τη φερόμενη σχέση με τον μεγιστάνα των ακινήτων, κατά παράβαση των νόμων χρηματοδότησης των προεκλογικών εκστρατειών.

Ο Κόεν εκτίει το τελευταίο μέρος της ποινής του όχι στη φυλακή, αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, λόγω της πανδημίας. Από το σπίτι του μεταδίδει τακτικά από τον Σεπτέμβριο, ένα podcast στο οποίο κατηγορεί συχνά τον πρώην εργοδότη του, ότι εκείνος τον ώθησε στην παρανομία. Στο τελευταίο επεισόδιο, o Κόεν συνομιλεί με την Ντάνιελς για τη νύχτα του 2006, κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνη επιβεβαιώνει, πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ.

Η ιστορία δεν είναι καινούργια. Η πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών έχει ήδη μιλήσει για αυτή, σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018. Υπογραμμίζει ότι αν και δεν «απειλήθηκε σωματικά», ήταν «τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα της ζωής της». Η ίδια αναγνωρίζει πως η δημοσιότητα από αυτήν την ιστορία της επέτρεψε να ταξιδέψει, να κερδίσει χρήματα. Όμως, εάν είχε ένα «μαγικό ραβδί» και μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, «θα το έκανα σίγουρα». «Πιθανόν θα πεθάνω μόνη λόγω αυτού», λέει και προσθέτει: «Ποιος θα ήθελε να βγει μαζί μου;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...