Ξύπνησε από κώμα 11 μηνών χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την πανδημία

Ξύπνησε από κώμα 11 μηνών χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την πανδημία

Ο 19χρονος θύμα τροχαίο νόσησε δύο φορές από κορονοϊό κατά την διάρκεια της νοσηλείας του

Σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο ξύπνησε μετά κώμα 11 μηνών στο οποίο βρισκόταν ο 19χρονος Joseph Flavill από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς δεν γνώριζε τίποτα για την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Όπως αναφέρει η metro.co.uk, ο άτυχος νεαρός έπεσε θύμα τροχαίο την 1η Μαρτίου 2020, διασχίζοντας έναν δρόμο του Στάτφορντσαϊρ, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική κάκωση και να μείνει σε κώμα σχεδόν 11 μήνες. Όλα έγιναν λίγες μόλις εβδομάδες πριν η πανδημία του κορονοϊού χτυπήσει και τη χώρα του, η οποία τρεις εβδομάδες αργότερα θα έμπαινε -και αυτή- σε καθεστώς ολικού lockdown.

Ο 19χρονος ωστόσο, δεν γνωρίζει τίποτα από όσα βίωσε η ανθρωπότητα μέσα σε αυτό το διάστημα, παρά το γεγονός ότι είχε και ο ίδιος προσβληθεί από τον κορονοϊό δύο φορές κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Joseph έχει πλέον μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του, ωστόσο έχει δείξει εμφανή σημάδια βελτίωσης, καθώς πλέον ανταποκρίνεται στα οικεία του πρόσωπα, αντιδρώντας είτε με τα μάτια, είτε με κάποιο χαμόγελο, είτε κουνώντας τα άκρα του.