Δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό θέλει να φτιαχτεί ένα ρολόι Ρόλεξ αλλά και πόσο μπορεί να «ζήσει»

Δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό θέλει να φτιαχτεί ένα ρολόι Ρόλεξ αλλά και πόσο μπορεί να «ζήσει»

Άγνωστες πληροφορίες για τα πανάκριβα ρολόγια

Όταν ακούς ρολόι Ρόλεξ το πρώτο πράγμα που μάλλον σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις. Εκτός από την πολύ ακριβή τιμή του, πάντως, υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες που μάλλον δεν γνωρίζεις για τα ρολόγια Ρόλεξ και κατασκευή τους. Όπως για παράδειγμα, το πόσο διάστημα χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα ρολόι αλλά και πόσο είναι το... προσδόκιμο ζωής του.

Το Business Insider αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες που είναι άγνωστες στους περισσότερους. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό χρειάζεται περίπου 1 έτος για να φτιαχτεί ένα ρολόι για το οποίο χρησιμοποιούνται πολύ συγκεκριμένα υλικά ακριβής και ανθεκτικής ποιότητας. Δουλεύουν με απόλυτη ακρίβεια και ταυτόχρονα είναι αδιάβροχα.

Κατά διάρκεια αυτού του ενός έτους περνάει από πολλά και κοστοβόρα τέστ μέχρι να φτάσει στο χέρι που θα το φορέσει. Η εταιρεία λοιπόν αναφέρει ότι ένα ρολόι Ρόλεξ αντέχει να «ζήσει» τουλάχιστον 20 χρόνια ενώ αν κάποιος το προσέχει παραπάνω σίγουρα μπορεί να το κληροδοτήσει στους απογόνους του καθώς μπορεί να φτάσει τα 100 χρόνια ζωής!