Ακάρ: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ πλήττουν την εμπιστοσύνη μεταξύ δύο συμμαχικών κρατών

Ακάρ: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ πλήττουν την εμπιστοσύνη μεταξύ δύο συμμαχικών κρατών

Παρά το σοκ στην Τουρκική ηγεσία, επιμένει ότι θα κάνει χρήση των S-400

Ανυποχώρητη στη χρήση του ρωσικού συστήματος S-400 παρά τις αμερικανικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν, εμφανίζεται η Άγκυρα.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από αντιαεροπορικά συστήματα και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της αντιαεροπορικής ασπίδας.

Για τις κυρώσεις από της ΗΠΑ στην Τουρκία, συμμάχους στο ΝΑΤΟ, ο Ακάρ είπε, ότι σίγουρα θα πλήξουν την εμπιστοσύνη μεταξύ δύο συμμαχικών κρατών.

Όπως εξήγησε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, στην Άγκυρα υπάρχει σοκ για τις κυρώσεις, τις οποίες ανέμεναν μεν, αλλά μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Τζο Μπάιντεν.

1
σχόλιο
  1. avatar Θ.Τ

    Οι κυρώσεις που δεν επιβάλλονται στην τουρκία λόγω των παραβιάσεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου κατ'εξακολούθηση, όπως και οι απειλές πολέμου, δυο μελών μάλιστα της συμμαχίας.Αυτά είναι τα γεγονότα που πλήττουν το κύρος του ΝΑΤΟ. Και ας μη λησμονούμε το κορυφαίο, την εισβολή, κατοχή και εποικισμό της μισής ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τις ενέργειες διαίρεσης της

Παρακαλούμε περιμένετε ...