Πρώην μοντέλο κέρδισε αποζημίωση από την Αστυνομία για «σεξουαλική κατασκοπεία»

Πρώην μοντέλο κέρδισε αποζημίωση από την Αστυνομία για «σεξουαλική κατασκοπεία»

Αστυνομικός την παρακολουθούσε ενώ έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή

Νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη που είχε με την Αστυνομία βγήκε η Tracy Dixon, η οποία κέρδισε αποζημίωση 200.000 λιρών (πάνω από 220.000 ευρώ) καθώς ένας αστυνομικός την κατασκόπευε ενώ έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή, χρησιμοποιώντας ελικόπτερο της υπηρεσίας του.

Σύμφωνα με την Mirror,  ο 53χρονος πρώην αστυνομικός Adrian Pogmore καταδικάστηκε το 2017 σε ένα χρόνο φυλάκιση για αυτήν την «σεξουαλική κατασκοπεία», με το ελικόπτερο της αστυνομίας που ήταν εφοδιασμένο με μία ισχυρή κάμερα με το πρώην μοντέλο να δηλώνει:

«Είναι ένας διεστραμμένος, που ικανοποιούσε τη διαστροφή του με τα λεφτά των φορολογουμένων. Ενώ πετούσε με το ελικόπτερο για σεξουαλικά του «βίτσια», οι εγκληματίες έμεναν ασύλληπτοι» ανέφερε ηTracy Dixon.

Είπε επίσης ότι είχε πάει στο ίδιο σχολείο με τον Pogmore στο Rotherham και ανησυχούσε ότι «με παρακολουθούσε κρυφά, με ακολουθούσε για δεκαετίες» για να καταλήξει: «Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Ήταν μια πλήρης και απόλυτη παραβίαση του απορρήτου μου».

Στο παρελθόν ο «σεξομανής» αστυνομικός  Adrian Pogmore, είχε χρησιμοποιήσει ελικόπτερο αξίας 2 εκατ. λιρών για να κινηματογραφήσει ένα ζευγάρι που έκανε σεξ στην ταράτσα τους και ένα άλλο ζευγάρι που ήταν στο τροχόσπιτο τους...

Φωτογραφία αρχείου