Το συγκλονιστικό «αντίο» της κόρης του Μαραντόνα στον πατέρα της

Το συγκλονιστικό «αντίο» της κόρης του Μαραντόνα στον πατέρα της

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντάλμα στο instagram

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο instagram, η Ντάλμα Μαραντόνα, πρωτότοκη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, αποχαιρετά τον πατέρα της, με μία ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφία της να βάζει στα πόδια του Ντιέγκο μία μαργαρίτα.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Πάντα φοβόμουν τον θάνατό μου, αλλά όχι πια σήμερα. Επειδή ξέρω ότι πρόκειται να είναι η στιγμή που θα σε ξαναδώ και θα σε αγκαλιάσω ξανά. Μου λείπεις ήδη. Θα υπομείνω εδώ, χωρίς αυτό το κομμάτι της καρδιάς μου, που έφυγε μαζί με σένα. Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευγνωμονώ για την ζωή που μοιραστήκαμε μαζί. Είμαι διαλυμένη, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Περίμενέ με εκεί. Θα ξανασυναντηθούμε.

Αν η εγγονή σου ζητήσει ξανά να σε πάρει με βίντεοκλήση, όπως συνήθιζε να κάνει, θα πεθάνω μέσα μου, αλλά μείνε σίγουρος ότι θα της πω ακριβώς ποιος ήσουν, ποιος είσαι και ποιος θα είσαι για πάντα. Σε αγαπάει έτσι κι αλλιώς. Γιατί είχες αυτό το κάτι. Δεν χρειαζόταν πολύ κάποιος για να σε αγαπήσει. Ένωσα τα κομμάτια μου και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ/ Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο και μια κόρη που θα με αναγκάσει να συνεχίσω! Η ζωή είναι τόσο σύντομη! Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσεις τις ποδοσφαιρικές κάλτσες σου και, σε παρακαλώ, κοίταξέ με ξανά με εκείνη την αγάπη που φαίνεται στην εικόνα! Θα σε αγαπώ για πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dalma Maradona (@dalmaradona)