Ερντογάν: Η Τουρκία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης

Ερντογάν: Η Τουρκία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης

«Δεν θα λυγίσουμε σε απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον της χώρας μας» διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του βλέπει τον εαυτό της ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης, ωστόσο δεν θα ενδώσει στις επιθέσεις και στα «δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης… Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λυγίσουμε σε απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον της χώρας και του έθνους μας, συγκεκαλυμμένες αδικίες και δύο μέτρα και δύο σταθμά», είπε ο Ερντογάν, σε ομιλία που εκφώνησε σε μέλη του κόμματός του AKP.

Ο Ερντογάν, που μίλησε μέσω βιντεοσύνδεσης από την Κωνσταντινούπολη, είπε επίσης ότι η ΕΕ θα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και να κάνει την Τουρκία πλήρες μέλος της ΕΕ.

«Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να τηρήσει τις υποσχέσεις της προς τη χώρα μας από το θέμα της πλήρους ένταξης έως το μεταναστευτικό, προκειμένου να μπορέσουμε να χτίσουμε μια στενότερη, αποτελεσματικότερη συνεργασία», επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

2
σχόλια
  1. avatar Α.Π.Δ

    Οι φασίστες ανήκουν στο παρελθόν της Ευρώπης, όχι στο παρών.

  2. avatar Αρίστος

    Η απάντηση σε αυτή τη δήλωση του σουλτάνου, αν μου επιτρέπετε είναι α@@@@ια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...