Κορονοϊός: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νόσησε από τον ιό αλλά το απέκρυψε

Κορονοϊός: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νόσησε από τον ιό αλλά το απέκρυψε

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ κράτησε κρυφή τη διάγνωση του τον περασμένο Απρίλιο

Μια νέα αποκάλυψη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αγγλία, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 38χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ κράτησε τη διάγνωσή του κρυφή, γιατί ήθελε να αποφύγει την ανησυχία του κόσμου. Λίγες ημέρες πριν η Αγγλία περάσει σε δεύτερο εθνικό lockdown, με τα μέτρα να ξεκινούν την Πέμπτη, φτάνουν τα νέα για τη θετική διάγνωση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Νοσηλεύτηκε και θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι. Έμεινε στην απομόνωση στο σπίτι του Anmer Hall, στο Νόρφολκ. Παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Περίπου την ίδια περίοδο, τον Μάρτιο, είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό και ο 71χρονος πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος πέρασε επτά ημέρες αυτο-απομόνωσης στη Σκωτία έπειτα από την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας εμφάνισής του μετά την ανάρρωσή του από τον κοροναϊό, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε, ότι δεν είχε ανακτήσει πλήρως την αίσθηση της γεύσης και της μυρωδιάς του. Ωστόσο, συμπλήρωσε αργότερα ότι πέρασε ήπια τον κοροναϊό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό