Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό αν δε μιλήσει με τον Τραμπ – Δείτε το βίντεο

Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό αν δε μιλήσει με τον Τραμπ – Δείτε το βίντεο

Τι ανέφερε πριν ανέβει

Στο κενό απειλεί να πέσει ένας νεαρός άνδρας αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο άνδρας φέρεται να είναι 20 ετών, ασιατικής καταγωγής, και εδώ και τρεις ώρες είναι κρεμασμένος από τον 16ο όροφο του ουρανοξύστη Trump Tower  που έχει συνολικά 98 ορόφους.

Λίγο πριν κρεμαστεί από τον Πύργο Τραμπ, είχε καταγράψει σε video το αίτημά του. «Είμαι μέλος του (κινήματος) Black Lives Matter και θέλω να μιλήσω με τον κ. Τραμπ», φαίνεται να λέει αρχικά και δείχνοντας το σχοινί με το οποίο είναι δεμένος, συνεχίζει: «αν κάποιος επιχειρήσει να το τραβήξει, θα βουτήξω και θα πεθάνω»

Ο άνδρας απειλεί να κόψει το σχοινί με το οποίο είναι δεμένος και να πέσει στο κενό, αν δεν μιλήσει με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο που ανέβασε, ο νεαρός άνδρας μιλά για το Σικάγο, που, όπως λέει,  είναι η πιο φιλελεύθερη πόλη του κόσμου και τονίζει πως «δεν είμαι τρελός. Κύριε Τραμπ, αν νομίζετε ότι είμαι τρελός, δεν είμαι. Και αν δεν μιλήσετε μαζί μου, θα το κόψω και θα πέσω. Είναι δική σας η ευθύνη. Απλά στείλτε media εδώ, να πω ότι θέλω να πω και μετά θα φύγω. Δεν θέλω να πεθάνω, το ξαναλέω».

Ομάδα των ειδικών δυνάμεων, της πυροσβεστικής, αλλά και του λιμενικού βρίσκονται στο σημείο, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούν να τον πείσουν να μην κάνει πράξη τις απειλές του.