Κορονοϊός: Μέσα στην ημέρα η απόφαση για πιθανή έξοδο Τραμπ από το νοσοκομείο

Κορονοϊός: Μέσα στην ημέρα η απόφαση για πιθανή έξοδο Τραμπ από το νοσοκομείο

Τι ανακοίνωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους

Η απόφαση για ενδεχόμενη έξοδο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα εντός της ημέρας», ανακοίνωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μέντοους, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται... με βάση αυτήν την απίστευτη πρόοδο... παραμένουμε αισιόδοξοι για το γεγονός ότι θα μπορέσει να βγει σήμερα, αλλά η απόφαση δεν θα ληφθεί παρά αργότερα εντός της ημέρας», είπε.

Νέα tweet από τον Αμερικανό πρόεδρο

Στο μεταξύ, αν και αποσύρθηκε για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το θετικό τεστ του στο νέο κοροναϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα δυναμικά στο Twitter, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ.

Πριν καλά καλά ξημερώσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε στην αποστολή σειράς τουίτ, καλώντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν.

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ FAKE NEWS ΜΜΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!».
Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό