Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού αν νικηθεί από τον καρκίνο

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει βίντεο αποχαιρετισμού αν νικηθεί από τον καρκίνο

«Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη…», αναφέρει σε συνέντευξη στο περιοδικό Elle

Η διάσημη «Μπρέντα» από τη δημοφιλή σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210» ανακάλυψε πριν χρόνια πως πάσχει από καρκίνο. Η Σάνεν Ντόχερτι έδωσε τη δική της γενναία μάχη με την ασθένεια κι εκεί που πίστευε πως μάλλον είχε ξεμπερδέψει μαζί της, ο καρκίνος επέστρεψε με σφοδρότητα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η ηθοποιός διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση και στην σπονδυλική της στήλη. Η Ντόχερτι δεν το βάζει κάτω και δίνει εκ νέου τη δική της μάχη να βγει και πάλι νικήτρια.

«Σκέφτηκα, "Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;". Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», λέει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος» αναφέρει στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Elle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Check out @elleusa photo by @kurtiswarienko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Μία συνέντευξη που προκαλεί αίσθηση, μιας και η ηθοποιός προχωράει σε μία εξομολόγηση ψυχής. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ετοιμάζει βίντεο και χειρόγραφες επιστολές για την οικογένειά της σε περίπτωση που δεν καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου Κερτ Ισβαριένκο να ξέρει τι σήμαινε για μένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη… Νιώθω πως είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια».