«Θύμα» του κοροναϊού ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης

«Θύμα» του κοροναϊού ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης

«Λουκέτο» στο γερμανικό Pascha

«Θύμα» του κοροναϊού έπεσε ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Ευρώπη, το περιβόητο Pascha, στην Κολωνία της ανατολικής Γερμανίας, ο οποίος χρεοκόπησε.

«Είμαστε στο τέλος», δήλωσε ο διευθυντής του οίκου ανοχής Άρμιν Λόμπσαϊντ στην εφημερίδα Express.

Ο Λόμπσαϊντ είπε στην Express ότι ο οίκος ανοχής χρησιμοποίησε όλα τα χρηματικά του αποθέματα κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης της πορνείας στην περίοδο της πανδημίας.

Το Pascha λειτουργεί σε ένα κτίριο 11 ορόφων και έχει προσωπικό 60 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων μασέρ και μαγείρων. Υπό κανονικές συνθήκες, 120 ιερόδουλες εργάζονται μόνες τους, αναφέρει η εφημερίδα.

Όπως αναφέρει η Welt, τα έξοδα του 11όροφου κτιρίου, όπως το ενοίκιο, ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθούν, δεδομένου ότι τα έσοδα δεν ήταν αντίστοιχα, ελέω των περιορισμών.

Ο διευθυντής του Pascha, Άρμιν Λόμπσαϊντ (Armin Lobscheid), τόνισε στην εφημερίδα της Κολωνίας Express ότι «πηγαίνουμε με περιορισμούς κάθε 14 ημέρες. Δεν μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Χάσαμε την απόλαυση για μια δουλειά που στηρίζεται στην απόλαυση».

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει τη χρεοκοπία με τη βοήθεια των τραπεζών, εάν είχαμε λάβει τη δέσμευση πως θα ξεκινούσαμε ξανά τη δραστηριότητά μας τον επόμενο χρόνο. Όμως, τελειώσαμε».