Βίντεο στην Ουκρανία με άνδρα που απαγάγει κοριτσάκι τεσσάρων ετών έξω από βενζινάδικο

Βίντεο στην Ουκρανία με άνδρα που απαγάγει κοριτσάκι τεσσάρων ετών έξω από βενζινάδικο

Οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν μέσα σε δύο ώρες

Κάμερα ασφαλείας στην πόλη Boryspil της Ουκρανίας, κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας απήγαγε ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών έξω από βενζινάδικο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας που φορά μαύρη φόρμα και σκούρο τζην οδηγεί την τετράχρονη Elizaveta Kolisnichenko στο πίσω μέρος ενός λευκού αυτοκινήτου καθώς πληρώνει η μητέρα της στο ταμείο.

Ο πατέρας του κοριτσιού ήταν επίσης κοντά, σύμφωνα με έναν μάρτυρα του περιστατικού, ο οποίος ανέφερε: «Ο μπαμπάς ήταν στο αυτοκίνητο, η μητέρα της πήγε στο βενζινάδικο μαζί της και ενώ η γυναίκα στεκόταν στο ταμείο, το κορίτσι κοίταζε παιχνίδια».

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών και μετά από δύο ώρες, ο απαγωγέας βρέθηκε μαζί με το κορίτσι κοντά στο αεροδρόμιο Boryspil, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιέβου Αντρέι Νεμπίτοφ.

«Ο δράστης ήταν ένας 29χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής και το κορίτσι επέστρεψε στους γονείς του χωρίς να πάθει τίποτα, αφού είναι καλά στην υγεία του», τόνισαν οι Αρχές.

Κατά τη σύλληψη, ο άντρας «ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε απαγάγει το παιδί με εγκληματική πρόθεση», σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.