Κόμπι Μπράιαντ: Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του στα γενέθλια του

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του στα γενέθλια του

«Μακάρι να μπορούσα να ξυπνήσω από αυτόν τον φοβερό εφιάλτη»

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, έδωσε με δημοσίευση στο Instagram τις καλύτερες ευχές στον αείμνηστο σύζυγό της, ο οποίος πέθανε στις 26 Ιανουαρίου 2020 μαζί με την κόρη του Τζίτζι σε αεροπορικό δυστύχημα και σήμερα θα γινόταν 42 ετών.

«Καλά γενέθλια. Σ΄ αγαπώ και μου λείπεις περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να εξηγήσω» έγραψε η σύζυγος του «Μάμπα». «Εύχομαι εσύ και η Τζίτζι να ήσασταν εδώ για να γιορτάσετε! Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, το χαμόγελό σου, το δυνατό γέλιο σου. Μου λείπει το να σε κοροϊδεύω, να σε κάνω να γελάς... Μου λείπει όταν καθόσουν στο πόδι μου σαν το μεγάλο μωρό που είσαι. Σκέφτομαι συνεχώς τη γλυκύτητα και την υπομονή σου. Σκέφτομαι ό, τι θα έκανες στην κατάστασή μου.»

«Σε ευχαριστώ που εξελίχθηκες μαζί μου και για να με διδάξεις πώς να είμαι δυνατή» συνεχίζει η Βανέσα Μπράιαντ. «Πως να βλέπω τα καλύτερα στους ανθρώπους και να αφήνω τις χειρότερες πλευρές τους. Οι χειρονομίες σου γεμάτες στοργή και ο απίστευτος τρόπος σου μας λείπει τρομερά. Βλέπω το χαμόγελό σου μπροστά μου κάθε μέρα. Θεέ, μου λείπετε και οι δύο τόσο πολύ. Οι ζωές μας είναι άδειες χωρίς εσένα και την Τζίτζι. Μακάρι να μπορούσα να ξυπνήσω από αυτόν τον φοβερό εφιάλτη.»

Και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που μου έδωσες αρκετή αγάπη για περισσότερο από μια ζωή. Σε οποιαδήποτε άλλη ύπαρξη θα σε διάλεγα. Ευχαριστώ που μου έδειξες τι είναι η αληθινή αγάπη. Ευχαριστώ για όλα. Ξέρω ότι η Τζίτζι μου θα σε γιορτάζει, όπως κάνει πάντα στις ιδιαίτερες ημέρες μας. Μου λείπει η στοχαστική πριγκίπισσα μου! Ναταλία, Γιάννα, Μπιάνκα, Κάπρι κι εγώ σου ευχόμαστε καλά γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ τώρα και για πάντα. #amoreeterno».

Η μακροσκελής ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ αναπαράχθηκε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Λέικερς, ομάδα της οποίας ο Κόμπε θα παραμείνει αιώνιο σύμβολο.