Το μοντέλο Daria Kirilyuk καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Τουρκία

Το μοντέλο Daria Kirilyuk καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Τουρκία

Η καταγγελία της Ουκρανής καλλονής στα social media όπου ανέβασε φωτογραφία της

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ουκρανία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η ίδια και η παρέα της σε παραλιακό κλαμπ στο Τσεσμέ στην Τουρκία.

Η Daria Kirilyuk ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της με τραυματισμένο το πρόσωπό της και μέσα στα αίματα, καταγγέλλοντας πως η ίδια, ο σύντροφός της και οι υπόλοιποι της παρέας τους ξυλοκοπήθηκαν άγρια από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, χαλάρωνε στην παραλία με τον σύντροφό της και τους φίλους της, όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo.

«Τέσσερα κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, χωρίς όμως να διευκρινίζει για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας τους χτύπησαν.

https://www.instagram.com/p/CDZjRYNhqGk/

Κάτω από την ανάρτηση του μοντέλου υπήρξαν και σχόλια, που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της, ενώ οι υπεύθυνοι της παραλίας φαίνεται να ισχυρίζονται, πως την χτύπησε ο σύντροφός της και οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν την έκρηξη του όμορφου μοντέλου, που έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CDbinIiBKs5/

«Ντροπή σας, είστε ψεύτες. Θέλουμε τις κάμερες ασφαλείας να τις δείξετε σήμερα. Το γεγονός ότι το κλαμπ δεν δημοσιοποιεί το υλικό, σημαίνει ότι έχουν κάτι να κρύψουν. Και είναι ένοχοι», έγραψε μεταξύ άλλων. Όσο για τους ισχυρισμούς ότι την χτύπησε ο σύντροφός της, τους διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας πως έσπευσε να την βοηθήσει.