Αυτοκτόνησε στη φυλακή Γάλλος παιδεραστής στην Ινδονησία

Αυτοκτόνησε στη φυλακή Γάλλος παιδεραστής στην Ινδονησία

Τα θύματα του Francois Camille Abello ηλικίας από 10 έως 17 ετών ξεπερνάνε τα 300

Αυτοκτόνησε στη φυλακή όπου κρατούνταν μετά τη σύλληψή του στη Τζακάρτα για παιδεραστία και σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος περισσότερων από 300 ανήλικων κοριτσιών στην Ινδονησία, ο 65χρονος Γάλλος συνταξιούχος, Francois Camille Abello.

Ο Γάλλος παιδόφιλος συνελήφθη τον περασμένο μήνα σε ένα ξενοδοχείο στην Τζακάρτα με δύο ανήλικα κορίτσια στο δωμάτιό του. Η σύλληψή του ωστόσο ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη, όταν και παρουσιάστηκε από την Αστυνομία φορώντας χειροπέδες, πορτοκαλί φόρμα κρατουμένου και μάσκα προσώπου σε συνέντευξη Τύπου.

Η Αστυνομία ανακάλυψε στον υπολογιστή του Abello πλήθος βίντεο, που του έδειχναν σε σεξουαλικές πράξεις με περισσότερα από 300 κορίτσια ηλικίας από 10 έως 17 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 65χρονος πλησίαζε τα κορίτσια και τα δελέαζε προσφέροντας τους δήθες εργασία ως μοντέλα. Όσα δε αρνούνταν να κάνουν σεξ μαζί του, δέχθηκαν άγριο ξυλοδαρμό.

Ο Αbello θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη, χημικό ευνουχισμό, ακόμη και θανατική ποινή, εάν καταδικαζόταν ή ακόμα και την εκτέλεση από ομάδα απολύσεων, εάν δικαζόταν και καταδικαζόταν σύμφωνα με τους νόμους της Ινδονησίας περί προστασίας των ανηλίκων.

Ο 65χρονος επισκεπτόταν πολλές φορές τα τελευταία 5 χρόνια την Ινδονησία με τουριστική βίζα, σύμφωνα με την αστυνομία.