Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων σε ένα 24ωρο με 1.500 μολύνσεις στο Ισραήλ

Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων σε ένα 24ωρο με 1.500 μολύνσεις στο Ισραήλ

Ο Νετανιάχου παραδέχθηκε ότι ήρθησαν βιαστικά τα μέτρα και ανέλαβε την ευθύνη

Το Ισραήλ κατέγραψε ρεκόρ μολύνσεων από τον νέο κοροναϊό με περίπου 1.500 νέα κρούσματα σε διάστημα 24 ωρών, έγινε σήμερα γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, το υπουργείο Υγείας κατέγραψε συγκεκριμένα 1.504 νέα κρούσματα. Αξιωματούχος του υπουργείου επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι πρόκειται για ένα ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στη χώρα, η οποία μετρά ήδη περισσότερα από 36.000 κρούσματα και 351 θανάτους, μετά την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος εκεί την 21η Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου παραδέχθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες το βράδυ, ότι η άρση των μέτρων καραντίνας ενδεχομένως έγινε «πάρα πολύ νωρίς». «Αναλαμβάνω την ευθύνη», υπογράμμισε.

«Βρισκόμαστε μεσούσης μιας παγκόσμιας καταιγίδας που κλιμακώνεται. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός δεύτερου κύματος», σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προτού παρουσιάσει το σχέδιό του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, που σχετίζεται με την Covid-19.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις από τον κοροναϊό