Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει ποδοσφαιριστή σε γήπεδο στη Ρωσία

Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει ποδοσφαιριστή σε γήπεδο στη Ρωσία

Κάμερα κατέγραψε το τρομακτικό περιστατικό

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρωσία,΄καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την διάρκεια της προπόνησης, συμβάν που καταγράφηκε από κάμερα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ιβάν Ζαμπόρσκι είναι τερματοφύλακας της FC Znamya Truda και προπονούταν χωριστά από τους συμπαίκτες του, την ώρα που τον χτύπησε ο κεραυνός. Ο νεαρός φορούσε μία αλυσίδα στον λαιμό του, που προφανώς τράβηξε τον κεραυνό, καθώς του προκάλεσε μία τρομακτική ουλή γύρω από το λαιμό του.

Το παράδοξο είναι, ότι ο ουρανός ήταν καθαρός και τ΄ίποτα δεν προμήνυε το κακό, που ακολούθησε. Στο βίντεο διακρίνεται ο 16χρονος να βρίσκεται στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, όταν την ώρα που κλωτσάει τη μπάλα προς το τέρμα, δέχεται το χτύπημα του κεραυνού. Ο έφηβος καταρρέει στο χορτάρι και προπονητές και συμπαίκτες του τρέχουν αμέσως κοντά του.

Ο προπονητής του Αντόν Μπασόφ έκανε προσπάθειες καρδιακής ανάνηψης και του έδωσε το φιλί της ζωής. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Παρακαλούμε περιμένετε ...