Παιδόφιλος παρέσυρε 12χρονο αγόρι, το σκότωσε και βίασε το άψυχο κορμί του

Παιδόφιλος παρέσυρε 12χρονο αγόρι, το σκότωσε και βίασε το άψυχο κορμί του

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω πάνω στη σορό του άτυχου παιδιού

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδόφιλο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 12χρονος Rodion Volkov επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση ποδοσφαίρου, όταν τον πλησίασε ο 59χρονος και του έπιασε κουβέντα. Ο άνδρας κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού και προσφέρθηκε να του αγοράσει γλυκά από κοντινό κατάστημα. Εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν το παιδί να στέκεται δίπλα στον δράστη στο κατάστημα, ενώ από άλλη κάμερα έχουν καταγραφεί να περπατούν μαζί.

Στη συνέχεια ο 59χρονος προσκάλεσε το παιδί, να του δείξει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε πάρκο της περιοχής. Ανυποψίαστο το 12χρονο αγόρι τον ακολούθησε, με το ανθρωπόμορφο τέρας να εκτελεί το αποτρόπαιο έγκλημά του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 59χρονος ανενόχλητος πλέον βίασε τον 12χρονο και τον στραγγάλισε. Όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Οι γονείς του παιδιού που ανησύχησαν για την αργοπορία του και καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Από το σήμα του κινητού του αγοριού έστρεψαν τις έρευνες τους στην περιοχή του πάρκου και σύντομα βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Εκεί αντίκρισαν τον 59χρονο να είναι ξαπλωμένος μπρούμητα πάνω σε ένα στρώμα γεμάτο ρούχα. Στο πρόσωπό του είχε αίματα, ενώ το παντελόνι του ήταν ακόμη κατεβασμένο. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σηκώνοντας τον, ότι ανάμεσα στα ρούχα βρισκόταν το άψυχο κορμί του 12χρονου, στο οποίο το ανθρωπόμορφο κτήνος έκανε σεξ.

Ο 59χρονος ο οποίος όπως αποδείχθηκε, ήταν άστεγος, ο οποίος διέμενε στο συγκεκριμένο κτίριο, συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.