«Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι»

«Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι»

Η σοκαριστική απειλή κατά της τερματοφύλακα της Σουηδίας

Η τερματοφύλακας της Σουηδίας, Χέντβιγκ Λίνταλ, αποκάλυψε την σοκαριστική απειλή που δέχθηκε μέσω Instagram από Αμερικανό παίκτη του στοιχήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2019 στην Γαλλία.

Σε συνέντευξή της στο δίκτυο «SVT Sports», η 37χρονη γκολκίπερ της Βόλφσμπουργκ αποκάλυψε ότι ένα άτομο την απείλησε μέσω Instagram, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις: «Θα σε βιάσω, θα σε πετσοκόψω και θα σου κόψω την αορτή ενώ κοιμάσαι»!

Η γυναίκα, όπως είναι λογικό, φοβήθηκε και αυτές οι απειλές της προκάλεσαν στομαχικά προβλήματα, με τα οποία υποχρεώθηκε να συμβιώσει σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, στην οποία η Σουηδία κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

«Υπήρξε λεπτομερής αναφορά γι' αυτό που ήθελε κάποιος να κάνει με εμένα και το σώμα μου. Το πώς θα με σκότωναν. Ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο» πρόσθεσε η Λίνταλ, η οποία κατήγγειλε τα γεγονότα στην αστυνομία και πριν από δύο μήνες έμαθε ποιος πραγματοποίησε τις απειλές.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν Αμερικανό παίκτη του στοιχήματος, ο οποίος φέρεται να έχασε πολλά λεφτά από την καλή πορεία της Σουηδίας στο Μουντιάλ! «Ένιωσα μια κάποια ανακούφιση μόλις διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μόνο έναν άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τα μηνύματα, αλλά πρέπει να είσαι λίγο τρελός όταν νιώθεις ότι πρέπει να γράψεις τέτοια πράγματα» συμπλήρωσε, όπως αναφέρει το gazzetta.gr