Το διαδικτυακό «αντίο» του Χάρι και της Μέγκαν στη βασιλική ζωή

Το διαδικτυακό «αντίο» του Χάρι και της Μέγκαν στη βασιλική ζωή

Το μήνυμα που έστειλαν από τον λογαριασμό τους στο Instagram «Sussexroyal»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποχαιρέτισαν σήμερα τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο Instagram,"Sussexroyal", με ένα μήνυμα με αναφορές στην πανδημία του νέου κοροναϊού, την παραμονή της νέας τους ζωής, έχοντας αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Σε μια χρονική περίοδο όπου ο κόσμος μοιάζει «απίστευτα εύθραυστος», «το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε ολόκληρη την υφήλιο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει αυτή η πανδημία», γράφουν στο μήνυμά τους.

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο».

«Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ», όμως η «δουλειά συνεχίζεται», γράφει το ζευγάρι.

«Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα» προσθέτουν. «Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Το ζευγάρι θα επικεντρωθεί τώρα στην οικογένειά του τους επόμενους μήνες, ενώ θα «αναπτύσσει τη μη κυβερνητική οργάνωσή του» τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα προτιμούσαν, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, η προσοχή να παραμείνει στην παγκόσμια απάντηση στη νόσο Covid-19», υπογραμμίζεται.

Ο Χάρι και η Μέγκαν σόκαραν τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας τα σχέδιά τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Βάσει της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τη βασίλισσα, οι δυο τους θα ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο από τον Απρίλιο.

Επομένως, από την Τετάρτη, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν νέες καριέρες, να κερδίζουν τα δικά τους χρήματα και να περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί με τον γιο τους Άρτσι, στη Βόρεια Αμερική.

Δεν θα μπορούν, εντούτοις, να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal» στην επωνυμία τους ή να αναλάβουν επίσημα καθήκοντα, ενώ συμφώνησαν να μην χρησιμοποιούν το HRH - His or Her Royal Highness.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...