Κορονοϊός: Ιστοσελίδα πορνό προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όσους ζουν στην Ιταλία

Κορονοϊός: Ιστοσελίδα πορνό προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όσους ζουν στην Ιταλία

Για να περάσουν... ευχάριστα, όσο βρίσκονται σε καραντίνα

Η ιστοσελίδα pornhub προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της premium σε άτομα που ζουν στην Ιταλία, μέχρι τις 3 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που επικαλείται η Daily Mail, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε σήμερα 12 Μαρτίου, ότι θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες  της στην Ιταλία, μετά την καραντίνα στην οποία τέθηκε η χώρα εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Forza Italia. Σας αγαπάμε! Η PornHub αποφάσισε να σας προσφέρει δωρεάν το ποσοστό της από την πλατφόρμα ModelHub από τον Μάρτιο, για να βοηθήσει την Ιταλία κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων στο σπίτι, μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο PornHub Premium για όλους τους μήνες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα».

Η πλατφόρμα pornhub που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2007 και η οποία είναι σήμερα η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό στον κόσμο με 42 δισ. επισκέψεις το 2019 και 115 εκατομμύρια επισκέπτες την ημέρα.

Η Ιταλία βρέθηκε στην 7η θέση πέρσι ανάμεσα στις 20 χώρες με τους περισσότερους επισκέπτες στο rornhub το 2019, με τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις.