Κοροναϊός: Σε καραντίνα οι πελάτες δύο ξενοδοχείων στο Αμπού Ντάμπι

Κοροναϊός: Σε καραντίνα οι πελάτες δύο ξενοδοχείων στο Αμπού Ντάμπι

Κλειστά για τρεις ημέρες όλα τα σχολεία στο Ιράν

Οι πελάτες δύο ξενοδοχείων του Αμπού Ντάμπι, που ήρθαν σε επαφή με δύο Ιταλούς επαγγελματίες ποδηλάτες που είχαν προσβληθεί από τον κοροναϊό, τέθηκαν σε καραντίνα στα ξενοδοχεία, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων WAM.

Οι δύο τελικές φάσεις του Γύρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAE Tour), στο οποίο λαμβάνουν μέρος κάποιοι από τους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου, ματαιώθηκαν καθώς οι δύο Ιταλοί συμμετέχοντες βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.

Άλλοι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τους δύο Ιταλούς στη νήσο Γιας τέθηκαν σε απομόνωση στο σπίτι τους, μετέδωσε το πρακτορείο, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας του Αμπού Ντάμπι. Οι δύο Ιταλοί διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό χθες.

Την ίδια ώρα, στο Ιράν θα κλείσουν όλα τα σχολεία για τρεις ημέρες, ξεκινώντας από αύριο, λόγω ανησυχιών για τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας του Ιράν στην κρατική τηλεόραση.

«Βάσει των εκτιμήσεων, θεωρήθηκε ότι υπάρχει ανάγκη να κλείσουν όλα τα σχολεία στη χώρα και γι’ αυτό τον λόγο όλα τα σχολεία στη χώρα θα κλείσουν για τρεις ημέρες, ξεκινώντας από αύριο», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Σαΐντ Ναμάκι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...