Βανέσα Μπράιαντ: Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε

Βανέσα Μπράιαντ: Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε

Η σύζυγος του «Black Mamba» συγκλόνισε με τα λόγια της στην επιμνημόσυνη δέηση στο Staples Center

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Staples Center του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τον Κόμπι Μπράιαντ που βρήκε τραγικό θάνατο με την κόρη του Τζίτζι, στο δυστύχημα με το ελικόπτερο της 26ης Ιανουαρίου.

Η σύζυγος του «Black Mamba», Βανέσα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τις στιγμές που έζησε με το σύζυγο και την κόρη της και το πόσο ζαρούμενη οικογένεια ήταν.

«Στο γήπεδο ήταν σκληρός ανταγωνιστής, για μένα ήταν ο γλυκός σύζυγός μου και ο καλός πατέρας των παιδιών μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Κόμπι.

Στο φινάλε της ομιλίας της, η Βανέσα, συγκλόνισε λέγοντας:  «Να διασκεδάζετε στον παράδεισο μέχρι να ξαναβρεθούμε....».

Μήνυση στην εταιρεία του μοιραίου ελικοπτέρου

Λίγο πριν την τελετή στο Λος Άντζελες, έγινε γνωστό σύμφωνα με το tmz.com ότι η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, μήνυσε την εταιρεία στην οποία ανήκε το μοιραίο ελικόπτερο.

Στη μήνυση τονίζεται πως η εταιρεία Island Express έχει τη δικαιοδοσία να σηκώσει τα ελικόπτερα της υπό ευνοϊκές συνθήκες, αλλά όπως είχε γίνει γνωστή τη μέρα της συντριβής ο καιρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγωδία, λόγω της έντονης ομίχλης.

Στη μηνυτήρια αναφορά περιγράφονται οι συνθήκες του δυστυχήματος. Το ελικόπτερο κινούνταν με 180 μίλια την ώρα μέσα σε δυσμενείς συνθήκες, τη στιγμή που ο πιλότος δεν μπορούσε να αξιολογήσει σωστά τις καιρικές συνθήκες πριν γίνει η απογείωση.